Equip
Primer
<<Anterior1234Següent>>
Últim
Noemí Naranjo Noemí Naranjo

noemi.naranjo@masifillpatrimonia.com

 

Advocada i assessora fiscal. Responsable de l'àrea de procediments tributaris, està especialitzada en la defensa dels interessos del contribuent, tant de particulars com d'empreses, davant l'Administració Tributària en el procés administratiu i judicial. Desenvolupa també la tasca d'assessorament fiscal i comptable d'empresaris i empreses de caràcter familiar i la planificació i liquidació de la transmissió per successió hereditària.

 

Ha exercit la seva activitat com a responsable de l'àrea de procediments tributaris a SERVIFISC, SL. ASSESSORA, SL i ROCA PUIG RAMON & AÑOVEROS, SA. És membre de l'Associació Espanyola d'Assessors Fiscals on participa activament organitzant i impartint conferències dins el grup de procediment tributari.

 

Llicenciada en Dret i Màster en Dret d'Empresa per la Universitat Pompeu Fabra, ha participat en multitud de cursos i seminaris, destacant el Curs d'Arbitratge impartit a ESADE, el Curs de Concursal impartit al Col·legi de Notaris de Catalunya i les sessions i seminaris organitzats per l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona. 

 

 

 

 

Imagen de seguimiento